Itudis posle Zvezde: Bitna pobeda za nas, crveno-beli imaju ekipu za plej-of!

Autor:

Sport

21.02.2020

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener CSKA Dimitris Itudis istakao je važnost pobede u Beogradu, ali je i pohvalio Crvenu zvezdu.

RepublikaFoto: Starsport
Dimitris Itudis

- Čestitam timu na pobedi. Prethodne dve utakmice nismo odigrali najbolje i zbog toga je ova utakmica bila važna. Zvezda jeste gubila, ali tesno. Čestitam i njima. Imali smo mnogo promašaja, posebno sa linije slobodnih bacanja, a Zvezda je igrala čvrstu odbranu. Ipak, ono što smo igrali u trećoj i četvrtoj četvrtini jeste model kako treba da igramo. Teška, ali zaslužena pobeda - rekao je Itudis.

Posle dva vezana poraza važno je bilo za "armejce" da pobede i održe priključak ka vrhu.

- Imamo novi tim, nove kreatore. Izgubili smo veoma bitnog igrača, bio je MVP (Nando de Kolo prim.aut.). Efes i Real dominiraju, ali oni imaju kontinuitet. Mi pokušavamo da nađemo način da funkcionišemo, ali dobro nam ide. Sve vreme smo u plej-of situaciji, a ne treba smetnuti sa uma da ove sezone igra 18 timova, a samo osam ide u plej-of, znači manje od 50%. Primera radi, u NBA više od 50% ide u plej-of - istakao je grčki stručnjak.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa početka utakmice

Sa dosta poštovanja pričao je o crveno-belima.

- Zvezda ima kvalitet i to je dokazala i u ovom meču. Oni su rang plej-ofa. A večeras su igrali bez Dženkinsa i novog igrača - zaključio je trener prvaka Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading