Štimac posle Mege: Srbija ne mora da brine za budućnost, imali smo pad energije!

Autor:

Sport

15.02.2020

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Megu rezultatom 80:79 u dramatičnoj završnici u niškom "Čairu" i plasirali se u finale Kupa Radivoja Koraća.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Štimac

Prvotimac Zvezde, Vladimir Štimac, pohvalio je ekipu Mege i istakao da naša košarka ne mora da brine za budućnost sa njenim sjajnim momcima.

- Jedna veoma teška utakmica koja pokazuje kao i uvek da je Kup specifično takmičenje. Čestitao bih Megi na izvanrednoj borbi, ima tu momaka iz bivše Jugoslavije i Srbije. Vidi se da Srbija ima svetlu budućnost i drago mi je da imaju priliku da igraju na ovom nivou i da se kale. Pobedili smo i idemo dalje - rekao je iskusni centar.

Štimac kaže da Zvezda nije potcenila rivala, te da to nije bilo slučaj nikada.

- Iskreno da vam kažem, ne potcenjujemo nikoga. Krećem prvo od sebe, a znam i kako trener razmišlja. Možda smo izgubili energiju u nekom trenutku, ali se spremamo za svaku utakmicu kao da je najvažnija. Nadam se da tog pada energije neće biti sutra - zaključio je Vladimir Štimac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading