Trinkijeri o izvlačenju igrača iz go*ana, Borcu, polufinalu protiv FMP-a, Birčeviću...

Autor:

Sport

14.02.2020

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri nije bio zadovoljan izdanjem svoje ekipe protiv Borca iz Čačka.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Trinkijeri je istakao da je Borac po njegovom mišljenju odigrao bolju utakmicu, kao i da se plašio senzacije i eliminacije crno-belih.

- Očekivao sam baš ovakvu utakmicu. Kup je vrlo specifična stvar. Prva utakmica je uvek bila problematična, Borac je vrlo ozbiljna ekipa. Igrali su bolje nego mi. Na kraju smo dobili, ali je samo rezultat, ništa drugo. Mi smo svake godine na kupu, u celoj Evropi se dešavaju posebne stvari: Efes, Bajern, Virtus, Barselona – svi kući u prvoj utakmici. Ja to znam. Zavisi u kakvom momentu stiže ekipa na kup, šta je pre bilo i šta će posle kupa biti - rekao je Trinkijeri.

- Spasili smo se u teškoj utakmici, sve smo naopako napravili, od odbrane i moramo da idemo dalje. Nisam zadovoljan, ali nema vremena, nema vremena. Ja sam očekivao još težu utakmicu, iskreno da vam kažem, jer znam u kom stanju je moja vojska, fale nam igrači...Sutra igramo tešku utakmicu, moramo sada naći energije za tu utakmicu - iskren je italijanski stručnjak.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Trinkijeri je nešto burnije odgovorio na pitanje zašto je tražio samo jedan tajm-aut u drugom poluvremenu kada je bilo napeto i kada je Borac uspevao da stigne prednost.

- Neki put je dobro da se igrači vade iz g... sami. Neki put, ne svaki put - istakao je trener crno-belih.

Onda je usledilo pitanje o FMP-u, koji se pojačao Čovićem i Kuzmićem, a Partizan je usput zbog povrede ostao bez Birčevića.

- Možda će Lebron doći za utakmicu. Birčević – sumnjam. To je baš veliki problem, jer smo hteli rasporediti minutažu. Sad je išao na snimanje. Sumnjam, ne znam - zaključio je Andrea Trinkijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading