Hitan sastanak u Sakramentu: Vlasnik Kingsa doneo odluku o sudbini Vlada Divca!

Autor:

Sport

13.02.2020

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik Sakramento Kingsa Vivek Ranadive nezadovoljan je sezonom u kojoj klub iz Kalifornije ne igra kako se očekivalo. On je sazvao sastanak kojem su prisustvovali i Vlade Divac, Predrag Stojaković, Luk Volton i Matina Kolokotronis.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vlade Divac

Ranadive je poručio da je nezadovoljan kako, radom stručnog štaba, tako i ljudi iz uprave kluba, jer su Kingsi takođe i u prilično nezavidnoj finansijskoj situaciji.

Ipak, bez obzira na svo nezadovoljstvo, mediji u SAD prenose da Ranadive još nije spreman za krupne promene, kako u stručnom delu, tako i u upravi kluba.

Ranadive je odbio da prokomentariše priču koju je o krizi u klubu objavio portal "The Athletic", ali je uprava kluba poslala kraći dopis u kojem se ističe "poverenje u vođstvo pod komandom Divca koji pokušava da stvori pobednički tim koji grad i navijači Sakramenta zaslužuju".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading