Denverov tandem Jokić-Marej nedovoljan za ludu partiju Lebrona i Dejvisa!

Autor:

Sport

13.02.2020

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera poraženi su u "Pepsi centru" od Los Anđeles Lejkersa sa 120:116 posle produžetaka, uprkos još jednoj sjajnoj partiji srpskog asa Nikole Jokića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Duel Dejvisa i Jokića

U regularnom toku bilo je 111:111 i malo je nedostajalo da Nikola Jokić i drugovi ostvare pobedu protiv vodeće ekipe na Zapadu.

Finiš susreta bio je dramatičan, a Nagetsi su dodatnih pet minuta izborili zahvaljujući poenima Gerija Herisa, na asistenciju Nikole Jokića.

Potom je Lebron Džejms promašio šut za pobedu u poslednjoj sekundi meča.

Tandem Jokić - Marej ponovo je bio najbolji kod Nagetsa, postigli su zajedno uz obostrani dabl-dabl 54 poena, ali nisu uspeli da nadmaše duo Lejkersa, Entonija Dejvisa i Lebrona Džejmsa koji su zajedno postigli 65 poena.

Dejvis je zabeležio 33 poena uz 10 skokova, dok je Lebron Džejms imao tripl-dabl sa 32 poena, 11 skokova i 14 asistencija.

Džamal Marej je u timu Denvera postigao 32 poena uz deset asistencija i tri skoka dok je Nikola Jokić susret završio uz 22 poena (9/17 iz igre), 11 skokova i šest asistencija.

Lejkersi su stigli do 40. pobede, prvi su na Zapadu sa skorom 40-12, dok je Denver drugi sa 38 pobeda i 16 poraza.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading