(FOTO) Gest vredan divljenja Olimpije iz Milana: Evo na koji način će Micov i Nedović odati počast Kobiju!

Autor:

Sport

12.02.2020

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Olimpija iz Milana spremio je poseban način da oda počast nastradaloj legendi Lejkersa - Kobiju Brajantu, tako što je spremio novi set opreme u bojama kluba iz Los Anđelesa.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Nemanja Nedović

Ovo se odnosi na meč Fajnal ejta italijanskog Kupa. Klub nakon toga namerava da stavi dresove na aukciju i onda donira novac organizaciji.

"MambaOnThree". Olimpija taj meč igra protiv Kremone, a dresovi će biti korišćeni tokom čitave završnice turnira.

- Brajant je bio zvezda koja je inspirisala milione sportista širom sveta tokom svoje legendarne karijere, a sve je počelo ovde u Italiji. Tako što mu odajemo počast još jedan poslednji put je način da zahvalimo na svemu što je uradio za košarku čitave planete - piše u saopštenju kluba koje potpisuje Armani.

 

 

Tako će srpski igrači Vladimir Micov i Nemanja Nedović bar na jedan meč svoje standardne crveno-bele boje dresa zameniti za zlatno-ljubičaste.

Odavno je poznato da je Brajant deo svog odrastanja proveo upravo u ovoj zemlji, gde je njegovog oca odvela karijera, te da je Kobi zbog toga imao posebne veze sa "Čizmom".

Zbog toga je deci i dao imena Natalija Dijamante, Đijana, Bjanka Bela i Kapri Kobi.

Podsećamo, Brajant je 26. januara nastradao u helikopterskoj nesreći u Kalabasasu u Kaliforniji. Tada je sa svojom ćerkicom Đijanom i još sedmoro putnika leteo sa aerodroma Džon Vejn u Tauzend Ouks u Mamba sports akademiju gde je Đijana imala košarkaški turnir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading