ABA liga drakonski kaznila Zvezdu: Zatvaranje tribina i džak para zbog pljuvanja, vređanja i gađanja košarkaša Partizana!

Autor:

Sport

12.02.2020

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Disciplinska komisija ABA lige kaznila je Košarkaški klub Crvena zvezda zbog loše organizacije utakmice 18. kola sa Partizanom.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezda - Partizan

Odlukom sudije Disciplinske komisije Saše Pavličić-Bekića, crveno-beli će biti kažnjeni sa zatvaranjem celog dela tribine pod nazivom "Parter 4" na narednoj utakmici kao i novčanom kaznom od 18.000 evra.

Crvena zvezda se tereti za vređanje igrača Partizana, kojima su bile upućene psovke sa tribina, kao i treneru gostujućeg sastava Andrei Trinkijeriju. Uz to, navijači kluba sa Malog Kalemegdana su ubacivali tvrde i meke predmete na parket. Takođe, na listu prekršaja dodaje se pljuvanje Nemanje Gordića od strane jednog navijača što je rezultiralo prekidom 39 sekundi pre kraja susreta, a klub je takođe kažnjen zbog toga što je jedan od gledalaca verbalno, a možda i fizički pokušao napasti sudiju Jurasa, navodi se u dopisu Disciplinske komisije.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u toj utakmici sa 92:86.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading