(VIDEO) Bolna poruka Vanese Brajant: Bože, zašto ona?

Autor:

Sport

11.02.2020

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanesa Brajant koja je u jednom danu izgubila supruga i ćerku u helikopterskoj nesreći ponovo se oglasila skrhana bolom. U potresnoj poruci stoji da tera sebe da prihvati smrt Kobija, ali da odlazak Điđi, telo ne može da prihvati uz video snimak devojčice koja igra košarku uz savete svog oca.

Vanesa i Kobi Brajant

Oproštaj i sahrana od Kobija Brajanta, njegove ćerke Ðijane i još sedmoro nastradalih u padu helikoptera 26. januara, održaće se 24. februara u Los Anđelesu u 10 časova prepodne.

Međutim, neće biti klasične komemoracije, već takozvane "proslave života" koja će se održati u Stejpls centru, dvorani LA Lejkersa.

- Moj mozak odbija da prihvati da su Kobi i Điđi otišli. Ne mogu da procesujem njih dvoje u isto vreme. Trudim se da nateram mozak da prihvati da je Kobi otišao, ali moje telo odbija da prihvati da se Điđi nikad neće vratiti. To je pogrešno.

- Zašto sam ja sposobna da se probudim svakog dana, kad moja devojčica nema tu šansu. Toliko sam ljuta, imala je toliko života ispred sebe. Tada sam shvatila da moram da budem jaka, jer imam još tri ćerke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading