Sjajni Srbi nisu mogli protiv Baksa: Milvoki prekinuo seriju Kingsa bez tate Janisa!

Autor:

Sport

11.02.2020

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Milvoki Baksa pobedili su Sakramento Kingse rezultatom 123:111 i zadržali prvo mesto na Istoku NBA lige, uz odlične partije srpskih internacionalaca Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Bjelica

Milvoki je ostvario svoj 46. trijumf u regularnom delu sezone i prekinuo niz od tri pobede koji su s dosta muke stvorili Kingsi.

Baksi su utakmicu otvorili serijom 7:2, ali su Bjelica i Džajls inicirali kontra seriju i pomogli Kingsima da dođu do izjednačenja, 14:14, da bi se domaćin "razgoropadio" i "oduvao" Kingse do kraja prvog perioda, 38:24.

Bogdanović i Bejzmor odlično počinju drugi kvartal i vrlo brzo se prednost Baksa istopila, pošto je po pogođene dve uzastopne trojke Herisona Barnsa na semaforu stajalo 46:42.

Nastavio je Sakramento da igra svoju igru i uspeo da povede u poslednjih tridesetak sekundi i da pri odlasku na "veliki odmor" ima 58:57.

U drugom poluvremenu, videli smo dva lica Sakramento Kingsa. Prvo su u trećoj četvrtini bili veoma dobri i držali korak koliko god su mogli, da bi Bledso, Metjuz i Iljasova rešili pitanje pobednika već na startu poslednje deonice.

Kreirali su seriju 13:0, na šta je Bogdan Bogdanović odgovorio sa 7 vezanih poena, da bi mu se i Bjelica priključio trojkom, a na +13 Milvoki je odveo Kris Midlton.

Do kraja su ostali u prednosti bez većih problema i upisali novi trijumf rezultatom 123:111. Janis Adetokumbo, prva zvezda Milvokija, nije igrao jer je dobio sina, a Midlton i Bledso su ga odmenili sa po 28 postignutih poena.

U redovima Kingsa, 23 poena imao je Herison Barns, Foks 17, a Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica postigli su po 16 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading