"Uživao sam u Beogradu, sve najbolje Partizanu"

Autor:

Sport

09.02.2020

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Budućnosti Petar Mijović bio je razočaran zbog poraza svoje ekipe od Partizana u Beogradu (87:82).

RepublikaFoto: KK Budućnost Voli
Petar Mijović

- Derbi je opravdao očekivanja. Ljubitelji košarke su mogli da gledaju sjajan meč, obostrano dobru partiju. Znali smo da nas očekuje težak i zahtevan meč bez obzira na to što je Partizan pre utakmice sa nama igrao protiv Zvezde i Virtusa. Međutim, Partizan ima jako širok roster i to se videlo u meču koji je ostao iza nas - rekao je trener Budućnosti Petar Mijović.

Podgoričani su bolje otvorili meč, imali su i 12 poena prdnosti.

- Igrali smo dobro u odbrani, imali dobar protok lopte, otvorene pozicije za šut koje smo koristili. Olako smo ispustili dvocifrenu prednost u završnici prvog poluvremena. U nastavku smo bili konkurentni, borili smo se, ali bilo je padova u odbrani, nedostatka fokusa, što je Partizan umeo i znao da kazni. Pejdž i Jaramaz su pogodili nekoliko jako teških šuteva i doneli su prevagu u derbiju. Partizanu želim sve najbolje, uživali smo u Beogradu, a mi se okrećemo duelima sa Mornarom, Cedevita Olimpijom i FMP Železnikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading