Rampa za "Delije" u Baru, Zvezda juriša ka plej-ofu!

Autor:

Sport

10.02.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednik večerašnjeg duela (18.00, Arena sport 1) između Mornara i Crvene zvezde izgledno ide u plej-of ABA lige, a poraženom predstoji grčevita borba za mesto u doigravanju. Pre mesec i nešto dana crveno-beli su odbili da otputuju u Podgoricu na megdan Budućnosti zbog političkih tenzija i pritiska na Srpsku pravoslavnu crkvu, a sada ih u Baru očekuje direktan rival za mesto među četiri najbolja.

RepublikaFoto: Starsport
Udara na Barane... Lorenco Braun

Dvorana Topolica je rasprodata, ali je sva prilika da "Delija" neće biti na tribinama. Dostizanju tačke ključanja doprineo je i trener Barana Mihailo Pavićević, koji je jesenas posle demoliranja u Beogradu (105:82) na debiju trenera Dragana Šakote zapretio zvezdašima, a sve zbog toga što je Zvezda igrala punim gasom svih 40 minuta.

- Nemojte posle da kukaju kada i mi u Baru budemo spremni. U Podgoricu ne uđe nijedan navijač Zvezde, a u Baru igrate pred domaćom publikom. Uvek smo lepo dočekivali navijače Zvezde, ali sada nijedan neće ući - obećao je Pavićević u novembru.

RepublikaFoto: Starsport
Provocirao... Mihailo Pavićević

Da prljava igra bude veća, Mornar se sada ograđuje od izjave svog trenera, ali i generalno neprijateljske atmosfere prema Zvezdi i Srbima u Crnoj Gori.

- Mornar ničim nije doprineo da utakmica dobije epitet meča visokog rizika. I pored naše maksimalne korektnosti, prepoznajemo pokušaje da nas izbace iz koloseka - saopštili su iz Bara.

ABA liga - 19. kolo:

petak

Cibona - Mega 76:87

subota

Cedevita - Zadar 90:82

FMP - Primorska 77:65

nedelja

Partizan - Budućnost 97:82

Igokea - Krka

ponedeljak

Mornar - Crvena zvezda 18.00

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading