Partizan i "Grobari" oborili rekord ABA lige!

Autor:

Sport

09.02.2020

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan večeras slavi rekord ABA lige! Navijači crno-belih su euforično dočekali meč protiv Budućnosti posle svega što su njihovi ljubimci uradili u Bolonji, a to su sve dokazali na delu tako što su pohrlili u "Štark arenu".

RepublikaFoto: Starsport
Grobari

Na meč protiv "plavih" došlo je 17.500 navijača (podatak sa zvaničnog sajta ABA lige), što je ujedno i rekordna poseta na jednoj utakmici ABA lige!

Do sada je rekord držala Cibona i to sa onog meča finala Jadrana u zagrebačkoj Areni na kojoj je prisustvovali 16.200 navijača. Sada je taj rekord oboren.

Partizan je prethodnih godina bio često najgledanija ekipa na Jadranu, a ove sezone bio je zvanično najgledanija ekipa u prvoj fazi Evrokupa.

Gotovo je sigurno da će tako biti i u TOP 16 fazi ovog takmičenja.

Imali su crno-beli dobru podršku i na gostovanju Virtusu, a posle takve pobede bilo je za očekivati da će večeras Arena biti jako dobro popunjena. I to se i dogodilo. 

Crno-beli imaju podršku od 17.500 navijača na meču koji čak nije ni plej-of ABA lige. Zaista nešto što do sada nije viđeno na ovim prostorima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading