(VIDEO) Bobi odličan u pobedi Dalasa, Bogdan zakazao - drugi Srbin zablistao za novi trijumf Kingsa!

Autor:

Sport

09.02.2020

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boban Marjanović i Nemanja Bjelica imali su veoma dobar učinak u mečevima koji su odigrani u noći između subote i nedelje u NBA. Marjanović je sa ekipom Dalasa slavio na gostovanju Šarlotu (116:100), dok je Sakramento bio bolji od San Antonija, 122:102.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bobi maksimalno iskoristio minute

Dončić je propustio i šestu uzastopnu utakmicu u timu Mevsa, ali to nije smetalo njegovim saigračima da odličnom partijom dođu do trijumfa protiv Hornetsa.

Marjanović je na terenu proveo svega 13 minuta, ali je zato imao odličan učinak od 11 poena (4/7 iz igre) uz šest skokova i jednu blokadu.

Set Kari je bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 26 poena uz šest skokova i tri asistencije, Vili KouliStein je imao dabl-dabl ulinak od 15 poena i deset skokova, Tim Hardavej je postigao 14, a Fini-Smit i Branson po 13 poena.

U timu Šarlota Devonte Grem je postigao 26 poena uz četiri skoka i deset asistencija.

Sakramento je stigao do treće uzastopne i ukupno 21. pobede u sezoni, a Nemanja Bjelica je susret završio sa 15 poena, šest skokova i četiri asistencije za nešto više od 32 minuta u igri.

Bogdan Bogdanović je za nešto više od 23 minuta postigao pet poena uz dva skoka i po asistenciju i ukradenu loptu.

U pobedničkoj ekipi, najefikasniji je bio Badi Hild sa 31 poenom, šest skokova i pet asistencija, dok je Harison Barns postigao 25 poena.

Kod San Antonija Dejunte Marej je postigao 17, a Brin Forbs 16 poena.

Košarkaši Njujorka su savladali kao gosti Detroit Pistonse 95:92, dok je Nju Orleans slavio u Indijani 124:117.

Bruklin je poražen od Toronta, ali nije izbegao poraz od 119:118.

Milvoki je nastavio odlilnu seriju, stigli su do četvrte pobede uzastopno i ubedljivo su prvi na Istoku. savladali su Orlando sa 111:95.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading