Milojević: Meč sa Cibonom ključan u borbi za opstanak u ABA

Autor:

Sport

06.02.2020

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević izjavio je da bi utakmica 19. kola ABA lige protiv Cibone mogla da ima presudan značaj za opstanak regionalnom takmičenju.

RepublikaFoto: Starsport
Grčevita borba za opstanak

- Sutra igramo možda i ključni meč u borbi za opstanak u ABA ligi kada ćemo gostovati ekipi Cibone. Sigurno je da je utakmica izuzetno bitna za obe ekipe, oni se nalaze u boljem položaju od nas, ali će svakako dati sve od sebe da obezbede opstanak što pre. Izuzetno težak mec nas ocekuje i veoma je bitno da u njega udemo maksimalno spremni i koncentrisani - rekao je Milojević za klupski sajt.

Trener Mege na ovom susretu zbog povrede stopala neće moći da računa na Nemanju Nenadića, koji je odsustvovati sa parketa više nedelja, dok zbog bolesti sa ekipom nije otputovao Andrija Marjanović.

U Košarkaškom centru Dražen Petrović priliku za debi će imati poslednje pojacanje Mege DiAndre Kejn.

- Imamo probleme sa izostancima, tu je i novi igrač, a na nama je da u hodu sve to uklopimo. Ne smemo nijednog trenutka biti opušteni na terenu jer nas je to već koštalo nekih pobeda ove sezone. Kakav god da bude rezultat na semaforu u toku utakmice, naša energija mora da bude na najvišem nivou. Verujem u moju ekipu i da ćemo se iz Zagreba vratiti sa trijumfom koji bi imao verovatno presudan značaj u borbi za opstanak u ABA ligi - izjavio je Milojević.

Posle 18 odigranih kola ABA lige, Mega ima skor 4-14 dok Cibona ima dve pobede više, a bek Blaž Mesiček je istakao da veruje da Mega može do pobede u Zagrebu.

- Izuzetno bitna utakmica za obe ekipe. Ostalo je još četiri kola do kraja ABA lige i nemamo mnogo vremena za ispravljanje grešaka, sada moramo da budemo pravi. Poštujemo ekipu Cibone, ali verujem da uz dobru energiju, agresivnu odbranu i pametnu igru u napadu možemo da dodemo do pobede koja bi nam mnogo značila u borbi za opstanak u ABA ligi - izjavio je Mesiček.

Susret košarkaša Cibone i Mege na programu je sutra od 20 sati u Zagrebu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading