Đorđević sprema "osvetu" svom Partizanu: Taj meč je dirnuo u ponos mnogih!

Autor:

Sport

04.02.2020

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Đorđević i njegovi igrači nisu davali izjave izveštačima beogradskih medija u Bolonji, ali je Đorđević svoje misli o narednoj utakmici izneo na sajtu Evrokupa.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Đorđević

I izgleda da će pristup ovom meču biti baziran najviše na motivaciji za revanš za poraz u prvoj utakmici koju je Partizan dobio sa 18 razlike u Areni.

Đorđević je poznat kao neko ko je takmičarski nastrojen, kao i njegovi glavni igrači, tako da će Partizan morati da se spremi za ono što sledi.

- Svi se radujemo ovoj utakmici, posle one prve utakmice. Siguran sam da je taj meč dirnuo u ponos mnogih. Važnost ove utakmice je krucijalna. Partizan je sagrađen od mnogo kreatora igre, igraju ponekad sa tri plejmejkera. Dugački su, atletski potkovani, veoma snažni fizički. Biće to tvrda, fizički zahtevna utakmica. Analizirali smo prvu utakmicu. To je bila utakmica koja nas je naterala da razumemo koji je to nivo koji je ovoj ekipi potreban da bi mogla da se takmiči. Bilo je to posebno, izuzetno okruženje u Beogradu i očekujem od naših navijača da učine isto- rekao je Đorđević.

Utakmica između Virtusa i Partizana igra se ove srede od 20 časova u dvorani Paladoca. Biće to novi meč koji će Aleksandar Đorđević voditi protiv svog Partizana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading