Priprema se sahrana legende: Posmrtni ostaci Kobija i njegove ćerke predati porodici

Autor: Republika

Sport

04.02.2020

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose svetski mediji, skoro sve je pripremljeno za sahranu tragično nastradalog košarkaša i njegove kćerke.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kobi Brajant sa kćerkom

 Kancelarija mrtvozornika okruga Los Anđeles saopštila je da su porodice preuzele šest od ukupnog devet tela osoba koje su nastradale u helikopterskoj nesreći u Kaliforniji 26. januara, uključujući košarkaša Kobija Brajanta i njegovu 11-godišnju ćerku Đijanu.

Brojni navijači okupljali su se kod doma Los Anđeles Lejkersa "Staples Centra" kako bi se oprostili od Kobija koji je klubu doneo 5 NBA naslova. Ostavljali su svoja pisma, fotografije, majice, a Lejkersi će sve te stvari proslediti Vanesi.

- Vanesa nam se javila i potvrdila da bi njena porodica želela te stvari. Označićemo svaki od predmeta, majice pisma, košarkaške lopte, plišane igračke. Stavićemo u posebne kontejnere i isporučiti porodici - rekla je Li Zeidman, predsednica uprave "Staples Centra" za LA Times.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fanovi za Kobija

Vanesa će odlučiti da li će sahrana legende biti masovan događaj ili ceremonija samo za najuže članove porodice i prijatelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading