Jokićev Denver na korak od velikog pojačanja!

Autor:

Sport

03.02.2020

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Nju Orleans Pelikansa Džru Holidej bi mogao da promeni tim do kraja roka za trejdovanje koji ističe 6. februara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Holidej uskoro u istom dresu sa Marejem i Jokićem?

Kako piše EPSN osim Denvera za Holideja je zainteresovan i Majami Hit. Ekipa sa Floride može Pelikansima da ponudi Kendrika Nana i Dankana Robinsona, a takođe je jasno poručeno da mladi bek Tajler Hirou nikako ne može da bude u kombinacijama za ovaj trejd.

Nagetsi su spremni da u Nju Orleans pošalju Malika Bizlija, Huanća Ernangomesa kao i budućeg pika prve runde. I Malik i Huanćo treba da postanu slobodni igrači predstojećeg leta.

Holidej je trenutno jedan od najboljih igrača Nju Orleansa, postiže 19,7 poena po utakmici uz 6,3 asistencije i 4,7 skokova. On je u zrelim igračkim godinama, bio je 17. pik na draftu 2009. godine kada ga je uzela Filadelfija koja ga je 2013. godine trejdovala u Pelikanse.

Džru je 2013. godine bio na Ol-staru, a 2018. i 2019. je bio u najboljim defanzivnim timovima NBA lige. Prošla sezona mu je bila najbolja u karijeri sa 21,2 poena po meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading