Melounu nije stran srpski mentalitet: Sa Kokoškovim ću pričati uz nekoliko čašica rakije!

Autor:

Sport

03.02.2020

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun je rekao da će sa selektorom Košarkaške reprezentacije Srbije Igorom Kokoškovom tek razgovarati o daljim planovima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majk Meloun

Pre nekoliko nedelja obelodanjeno je da će Meloun biti saradnik Igora Kokoškova u nacionalnom timu Srbije, ali ubrzo je stigao demanti od samog trenera Nagetsa, koji je istakao da još ništa nije dogovoreno.

Kako ističe, razgovori o daljim planovima tek treba da se obave između njega i Kokoškova, a to će se dogoditi uz ,"nekoliko čašica rakije".

– Nije bilo više razgovora. Igor i ja ćemo pričati uz nekoliko čašica rakije i odlučiti o svemu. Do tada se brinem o Denveru, da budemo najbolji mogući tim – rekao je Meloun u razgovoru za "RTS".

Meloun se osvruno i na drugo uzastopno učešće Nikole Jokića na Ol-star utakmici NBA lige.

– Vrlo zaslužena počast. U mojim očima, Nikola je ne samo Ol-star, nego i ‘Ol-NBA’. Jedan je od najboljih u ligi, jedan od najboljih visokih igrača na svetu. To što će predstavljati Denver nagetse u Čikagu na Ol-star utakmici je sjajno za njega, našu organizaciju i sve navijače tima u Americi, ali i Srbiji – istakao je Meloun.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading