(VIDEO) Naježićete se: Nikola Mirotić se obratio narodu u Crnoj Gori - divim se vašoj veri, ljubavi i ponosu...

Autor:

Sport

03.02.2020

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Barselone Nikola Mirotić je snimio video poruku koja je emitovana preko video bima, postavljenog ispred Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja tokom litije u Podgorici. Više od 70.000 vernika diglo je svoj glas protiv otimanja svetinja, a posebno je bio upečatljiv trenutak kada se svima obratio proslavljeni košarkaš.

RepublikaFoto: youtube.com/Svaštara moja
Nikola Mirotić

- Dragi prijatelji, sa pažnjom i sa divljenjem pratim dešavanja u mojoj rodnoj Crnoj Gori prethodnih meseci. Divim se vašoj veri, ljubavi i ponosu. Znam da ste svakom litijom sve bliži gospodu. Hvala vam što ste pre svega pravoslavni hrišćani, hristonosci, koji ispunjavaju zapovest Božiju. Na svakoj litiji moje srce je sa vašim srcima. Nek je Gospod sa svima nama, braćo i sestre. Ne damo svetinje - rekao je Mirotić, a potom je masa oduševljeno skandirala - Ne damo svetinje!

Iako je Nikola igrao za reprezentaciju Španije, njegovo srce je Crnoj Gori i Srbiji, redovni je učesnik i inicijator brojnih humanitarnih akcija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading