Šakota: Partizan će igrati rasterećeno!

Autor:

Sport

02.02.2020

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ponedeljak je na programu košarkaški večiti derbi, a trener Crvene zvezde Dragan Šakota izjavio je da njegovu ekipu očekuje veoma važna utakmica.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Šakota

Crvena zvezda i Partizan igraće u ponedeljak od 18.00 časova u 18. kolu ABA lige.

- Sve utakmice sa Partizanom su važne, bez obzira u kom su takmičenju. Očekujem ih mnogo ove sezone. Naš rival je trenutno na vrhu tabele i igraće ovu utakmicu potpuno rasterećeno. Od nas očekujem da odigrao potpuno drugačije od onoga što smo pokazali u prvoj četvrtini utakmice protiv Efesa. Moramo da budemo od starta borbeni i pametni - rekao je Šakota.

Šakota je rekao i da očekuje da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta.

- Trebaće nam ta energija, jer sa druge strane imamo tim koji je u potpuo drugačijem ritmu utakmica, koji je imao pet dana da se pripremi za ovu utakmicu, ali nadam se da smo svesni značaja utakmice i da ćemo biti ratnički raspoloženi - kazao je Šakota.

Centar Crvene zvezde Vladimir Štimac rekao je da njegov tim očekuje teška utakmica.

- Moramo da odigramo čvrstu, tvrdu utakmicu, da se pridržavamo dogovora iz svlačionice. Samo tako sa dobrom odbranom, ulazom u utakmicu, uz ogromnu podršku sa tribina možemo do rezultata i pobede. Ova utakmica nije biti ili ne biti, biće ih još sa Partizanom ove sezone, ali želimo što bolju poziciju na tabeli i plasman u plej of ABA lige, samim tim pobeda nam je vrlo važna - rekao je Štimac.

Crvena zvezda se trenutno nalazi na šestoj poziciji na tabeli Jadranske lige, dok je Partizan na prvom mestu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading