Ataman bez dlake na jeziku: Mnogi su zaboravili da smo vicešampioni Evrope!

Autor:

Sport

31.01.2020

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Efesa Ergin Ataman rekao je nakon pobede nad Crvenom zvezdom da odlični rezultati turskog kluba ove sezone nisu iznenađenje s obzirom na to su aktuelni finalisti elitnog takmičenja...

RepublikaFoto: Starsport
Ergin Ataman

Efes je pobedio Zvezdu sa 85:78 i učvrstio se na prvom mestu na tabeli Evrolige posle 22. kola.

- Ne zaboravite da smo prošle godine igrali finale Evrolige. Ovi rezultati Efesa nisu iznenađenje. Sačuvali smo tim iz prošle sezone i doveli dva važna igrača. Možda je to iznenađenje za vas, ne i za nas - rekao je Ataman posle utakmice u Beogradu.

Ataman je bio prezadovoljan igrom u prvom poluvremenu.

- Savršeno smo počeli utakmicu i igrali fantastično u prvom poluvremenu. Nalazili smo prostor. To je bila super košarka. Drugi deo smo isto počeli, ali smo prestali da igramo košarku, već smo pokušali da sačuvamo prednost. Pravili smo glupe greške - zaključio je turski stručnjak.

Govoreći o srpskom košarkašu iz Efesa Vasiliju Miciću, Ataman je rekao da on još nije potpuno spreman i da očekuje da se vrati na pravi način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading