Štimac: Efes kaznio loše prvo poluvreme, spremamo se celu sezonu za Partizan

Autor:

Sport

31.01.2020

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Crvene zvezde Vladimir Štimac govorio je za medije posle poraza svog tima od Efesa u Evroligi.

RepublikaFoto: Starsport
Govorio je i o derbiju

 - Definitivno smo igrali prvo poluvreme mnogo lošije nego drugo, a ekipa kao što je Efes to zna da kazni. Nema šta tu mnogo da se priča. Mi smo dali sve od sebe, znamo da su oni jedni od favorita za osvajanje Evrolige. Prvo poluvreme mnogo loše, drugo mnogo bolje - na kraju nam je malo falilo - izjavio je Štimac.

On se osvrnuo i na Večiti derbi koji nas očekuje u ponedeljak.

- To je utakmica na kojoj daš sve što si spremao kroz celu sezonu i želiš da pobediš, naravno. Treba biti neki put realan. Svi idemo ka tome da pričamo samo o Evroligi. To je lepo, mi stvarno želimo da igramo u tom takmičenju i da pobeđujemo, ali ima i stvari koje su trenutno za nas važnije - ta ABA liga, dolazi Kup... Ide nam dupla nedelja (u Evroligi), pokušaćemo da pobedimo, ali mislim da ne treba da se stavlja akcenat na nju toliko.

Na kraju je naglasio i da je na Zvezdi mnogo veći pritisak nego na većini ostalih evroligaša.

- Evroliga nikome sa ovih prostora nije garant, mada videćemo šta će da bude. Drugi timovi igraju bez pritiska, Alba i Žalgiris će sledeće godine imati sigurno Evroligu, mi ne znamo šta će da bude - dodao je Štimac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading