(FOTO) "Napravićemo bolju sutra": Ovo je poslednja fotografija Kobija Brajanta!

Autor:

Sport

30.01.2020

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni košarkaš Kobi Brajant nastradao je 26. januara u helikopterskoj nesreći, detalji jezive tragedije u kojoj je poginula i njjegova trinaestogodišnja ćerka Đijana, i dalje pristižu, a poslednja u nizu je fotografija, poslednja na kojoj se nalazi čuveni as Lejkersa pre pogibije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kobi Brajant

Poslednju sliku sa Kobijem uslikao je mladi 13-godišnjak Brejdi Smigel koji nije ni slutio da će baš on biti taj koji će se poslednji slikati sa Brajantom.

To se desilo u kalifornijskoj "Mamba Sport Akademiji" gde je Brajant vodio ekipu svoje ćerke Đijane, koja je zajedno sa njim nastradala u nesreći. Mladi Brejdi uspeo je da dva puta uslika "selfi" sa Kobijem, ali su obe slike bile mutne.

Kobi je bio u žurbi, pa je kratko poručio dečaku:

- Igrate li sutra na turniru? Da? Onda se tamo vidimo pa ćemo napraviti bolju fotografiju - rekao je Kobi dečaku, ali tu fotografiju, nažalost, nije dočekao.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading