Nije skidao osmeh sa lica, a jednu stvar nije mogao sebi da oprosti: Kobi se u dubini duše osećao krivim za jedan nemili događaj!

Autor:

Sport

28.01.2020

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planeta tuguje za Kobijem Brajantom, a nema sumnje da je trenutno najteže njegovoj supruzi, Vanesi. Ostala je bez supruga i ćerkice Đijane, ali će joj snagu za život dati čak tri ćerke, Natalija, Bjanka i Kapri.

Vanesa i Kobi Brajant

Kobi i Vanesa su govorili da je to bila ljubav na prvi pogled, upoznali su se na snimanju muzičkog spota 2002. godine kada je Vanesa bila plesačica, a kada se ljubav rasplamsala, Kobijeva izabranica nije se često eksponirala.

Nije želela da se gura u prvi plan, da se ističe kao supruga jednog od najvećih igrača svih vremena, ali je silom prilika dospela u centar pažnje 2003. kada je došlo do čuvenog skandala i afere silovanja. To se desilo u decembru 2003. i par je to prevazišao, postavši jači i posvećeniji porodici i odgajanju ćerki.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Porodica Brajant

Ipak, posle toga je još jedan događaj bio prilično težak za porodicu, dodatno je ojačavši - izgubili su jedno dete.

Slučaj je definitivno okončan 2004. kada je žrtva odbila da svedoči, a vansudskim poravnanjem je sve okončano. Ipak, skandal je i dalje uticao na Vanesin život, Kobi je kasnije priznao da je Vanesa imala pobačaj u ranoj fazi 2005. godine. Krivio je sebe za gubitak deteta, smatrajući da je Vanesa pretrpela veliki stres koji je uticao i na trudnoću.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading