NBA zvezda potpuno slomljena: Brajant je zbog nje dolazio da gleda Treja Janga!

Autor:

Sport

27.01.2020

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kobi Brajant nije često dolazio u NBA halu da uživo gleda utakmice. U poslednje vreme bio je na tri, a dva puta je gledao Atlantu zbog Treja Janga (21), nadolazeće zvezde lige sa kojim je često razgovarao, a razlog zašto je baš gledao njega će vam naterati suze na oči.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Trej Jang

Jang bio je jako prisan sa Kobijem i posebno ga je potresla vest o smrti NBA legende, kao i njegove kćerke.

Uostalom, Điđi je govorila da je Jang njen omiljeni igrač i upravo na njegovoj utakmici su Brajantovi poslednji put bili.

Zbog toga je Jang bio vidno potresen prošle noći dok je igrao utakmicu protiv Vašingtona.

Jang je izašao na zagrevanje u dresu sa brojem "osam", u znak sećanja na Brajanta, a potom je ubacio čak 45 poena uz 14 asistencija.

Igrao je i za Kobija.

- U jednom od poslednjih razgovora rekao mi je da vidi koliko moja igra napreduje i da je srećan zbog mene. Rekao je koliko je ponosan na mene i da bi voleo da nastavim da budem uzor mladima. Želeo je da me i njegova kćerka Điđi i drugi mladi vide kako ostavljam srce na terenu- rekao je Jang u posveti svom mentoru.

Utakmicu je odigrao u patikama na kojima je takođe ispisao Brajantovo ime.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading