(FOTO) Dobila je šta je zaslužila: Novinarka popila otkaz zbog bestidnog posta o Kobiju

Autor:

Sport

27.01.2020

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazak u večnost košarkaške legende Kobija Brajanta izazvao je neverovatan potres u celom svetu, a nije zaobišao ni ugledni "Vašington posti" čija je novinarka dobila otkaz posle tvita u kome je prešla granicu dobrog ukusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kobi Brajant

Sve se desilo samo nekoliko sati posle Brajantove pogibije. Novinarka Felicija Sonmez je u tom trenutku objavila na Tviteru link ka materijalu The Daily Beast-a iz 2016. godine u čijem članku se opisuju događaji pre 17 godina, povezani sa optužbama sportiste za silovanje.

List "Vašington post" dao je otkaz novinarki Feliciji Sonmez, koja je nekoliko sati posle pogibije košarkaške legende, Kobija Brajanta, objavila na Tviteru link ka materijalu The Daily Beast-a iz 2016. godine. U članku se opisuju događaji pre 17 godina, povezani sa optužbama sportiste za silovanje.

Podsetimo, Brajant je 2003. godine bio osumnjičen da je silovao sobaricu Katelin Faber. Devojka koja je u tom trenutku imala 19 godina, odbila je da svedoči protiv košarkaša, i ceo slučaj se završio na predistražnom postupku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading