Potvrđena ekskluzivna saznanja REPUBLIKE: Milojević i Jovanović pomoćnici Kokoškovu!

Autor:

Sport

27.01.2020

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov odredio je sastav stručnog štaba za predstojeće kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igor Kokoškov

Kako je republika.rs ekskluzivno najavila 04. decembra prošle godine, pomoćni treneri biće Dejan Milojević i Vladimir Jovanović. Tu je i Jovica Antonić, skaut će biti Bogdan Karaičić, a kondicioni trener prof dr Vladimir Koprivica.

Direktor reprezentacije Srbije je Nenad Krstić, tim menadžer Nebojša Ilić, a o zdravlju reprezentativaca brinuće lekari dr Dragan Radovanović i dr Milan Mirković i fizioterapeuti Dušan Sajić i Velibor Kosanović.

Za opremu reprezentacije zadužen je ekonom Jovica Aničić.

Seniorska reprezentacija Srbije 20. februara u Finskoj počinje put ka Evropskom prvenstvu koje će se održati 2021. godine u Nemačkoj, Gruziji, Češkoj i Italiji. 

Već 23. februara "orlovi" će igrati u Beogradu, kada će u dvoranu „Aleksandar Nikolić“ stići reprezentacija Gruzije.

Ne spominje se da li će sastav stručnog štaba ostati isti za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre. Podsećamo, Košarkaški savez je najavio da će se za tu priliku reprezentaciji priključiti trener Denvera Majk Meloun, koji je kasnije istakao da konačni dogovor nije postignut.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading