Kokoškov: Dosta o meni i mojim saradnicima, fokus je na drugim stvarima!

Autor:

Sport

25.01.2020

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Kokoškov smatra da se previše pisalo o njegovom angažmanu na mesto selektora košarkaša Srbije, on veruje da je bitnije ko igra za reprezentaciju nego ko je predvodi sa klupe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Trio fantastiko

- Drago mi je zbog toga ali svaki dobar tim se bazira na igračima. Mislim da mediji više treba da obrate pažnju na igrače nego na to ko je trener i ko je u stručnom štabu- rekao je Kokoškov.

Selektor Srbije nije potvrdio da li će se trener Denvera Majkl Meloun priključiti našoj reprezentaciji.

- U ovom trenutku ne treba da se bavimo time. Meloun je eminentan trener ali su svi u NBA usresređeni na svoje sezone i vrlo malo pričamo o junu- rekao je selektor Srbije.

Kokoškovu će prvi veliki izazov imati u okviru kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre koji će se održati u Beogradu.

- Stalno se nešto dešava. Lakši deo posla biće kada se okupi reprezentacija i krenemo da se bavimo samo košarkom, u ovom trenutku bavimo se logistikom i pripremom, razgovaramo sa ostalim savezima. Čitav naš projekat se bazira od prozora koje igramo sada u februaru, do predolimpijskog turnira koji se igra u junu- rekao je Kokoškov za RTS.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading