Kokoškov polako sklapa "pakleni" tim: Dobro poznato košarkaško lice među "orlovima"!

Autor:

Sport

25.01.2020

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov dodatno je ojačao stručni štab "orlova" angažovanjem Bogdana Karaičića, dosadašnjeg pomoćnog trenera Lokomotive Kubanj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igor Kokoškov

Ovaj mladi trener je skupio dosta reprezentativnog iskustva, pošto je u Danskoj u kojoj je proveo dobar deo karijere imao funkcije selektora i pomoćnika u mlađim kategorijama.

Trenutno se nalazi na funkciji pomoćnog trenera Lokomotive iz Kubanja, a upravo je iz Rusije stigla vest kojom se klub pohvalio da će imati člana u reprezentaciji Srbije.

Lokomotiva je u kratkom periodu promenila nekoliko stratega. Tokom potrage za pravim čovekom, Karaičić je četiri puta vodio ekipu kao prvi trener, a u timu Srbije će već u februaru imati prve radne zadatke.

Počinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a reprezentacija Srbije će odigrati dva meča. Najpre će "orlovi", 20. februara gostovati Finskoj, a zatim će tri dana kasnije dočekati Gruziju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading