Džejms spasava Vesta koji mu je je*ao kevu!

Autor:

Sport

25.01.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lebron Džejms spasava klošara Delontea Vesta! Kralj Džejms (35) odlučio je da pomogne posrnulom kolegi, koga smo pre neki dan gledali u jezivom izdanju. Na snimku koji je kružio internetom vidi se kako Vest, bivši košarkaški as, sedi pretučen nasred ulice, go do pojasa, sa lisicama na rukama. Snimak je nastao nakon što ga je nepoznati čovek razvalio od batina.

Lebron Džejms i Delonte Vest u dresu Klivlenda

U priču ulazi Džejms, superstar NBA lige, koji želi da, bukvalno, digne Vesta iz mrtvih. Vest je bio u vezi sa majkom Lebrona, sa kojim je bio saigrač u Klivlendu.

Ipak, Kralj je spreman da pređe preko svega i navodno je rekao svom poslovnom partneru Maveriku Karteru da dovede Vesta u Los Anđeles.

Četvorostruki MVP NBA lige spreman je da potroši koliko god treba novca da bi podigao na noge Vesta, koji je u karijeri zaradio 16 miliona dolara, međutim, ostao je bez centa!

Nije Džejms prvi koji je pokušao da pomogne Vestu. Asocijacija igrača NBA lige sa Denijem Ejndžom i Markom Kjubanom na čelu reagovala je ranije, ali bezuspešno.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Delon Vest

- Vest je imao neke probleme i rekao nam je da pokušava da se izbori sa životom, tako da se nadam da sada može da popravi život i vrati se na dobar put - rekao je Ejndž.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading