Fener se izjednačio sa Zvezdom: Žocovi momci protiv Armanija do zlata vredne pobede - Žalgiris razbio Albu!

Autor:

Sport

24.01.2020

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Fenerbahčea upisali su veoma važnu pobedu u 21. kolu Evrolige pošto su bili bolji od Armanija rezultatom 73:64.

RepublikaFoto: Starsport
Željko Obradović

Izabranici Željka Obradovića su zabeležili deveti trijumf ove sezone i izjednačili se po skoru sa Crvenom zvezdom, koja je trenutno deveta na tabeli elitnog takmičenja.

Fenerhabče je imao dvocifrenu prednost nakon prvih 20 minuta, ali je Armani uspeo da se vrati u igru sa sedam uzastopnih poena u poslednjoj deonici, kada se vratio na samo dva poena minusa. Ipak, usledio je odgovor Fenerbahčea, koji je trojkpm Kalinića prekinuo niz gostiju i ponovo uspostavio dominaciju na terenu, koja je na kraju okončana pobedom.

Luiđi Datome predvodio je domaće sa 14 poena, dok je 12 upisao Nando De Kolo. Po 10 koševa ubacili su Nikola Kalinić, Kostas Slukas, Malkolm Tomas i Jan Veseli. Srpski internacionalac je dodao i tri skoka i pet asistencija. U ekipi iz Milana Kejleb Tarževski je bio najefikasniji sa 19 poena. Vladimir Micov i Nemanja Nedović postigli su po dva poena.

Žalgiris je deklasirao Albu u Kaunasu rezultatom 104:80.  Susret je rešen u prvom poluvremenu kada je šampion Litvanije stekao 27 poena prednosti i potom rutinski odradio posao.

U ekipi Žalgirisa istakli su se Kej Si Rivers sa 17, Edgaras Ulanovas sa 14, kao i Džok Lendejl i Najdžel Hajs sa po 12 koševa. Kod gostiju iz Berlina bolji od ostalih bili su Landri Nkoko sa 15 poena i Pejton Siva i Rokas Gedraitis, koji su ubacili po 12.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading