Trinkijeri: Zadar dobio Budućnost, Zvezdu i Cedevitu

Autor:

Sport

24.01.2020

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da njegov tim mora da ima dobar pristup protiv Zadra u meču 17. kola ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Ne sme se potceniti Zadar

- Zadar je ekipa koja je ove sezone dobila Cedevita Olimpiju, Crvenu zvezdu i Budućnost. Mislim da to dovoljno govori. Imamo šest kola do kraja ligaškog dela sezone i sada svaka utakmica za sve timove vredi duplo. Dobar pristup, koncentracija i dobra odbrana su nam potrebni da nastavimo naš put kojim smo krenuli - rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

U prvom ovosezonskom meču, crno-beli su slavili u dvorani "Krešimir Ćosić", a sutrašnji duel je prilika da beogradski tim dođe do devete uzastopne pobede u regonalnoj ligi.

Bek crno-belih Ognjen Jaramaz istakao je da je susret sa ekipom koja drži 11. poziciju u regionalnoj ligi važan, jer su već pravili iznenađenja protiv favorita.

- Važna utakmica je pred nama protiv tima koji je ove sezone pokazao da je i te kako u stanju da ugrozi najjače ekipe u ligi. Sa druge strane, verujem da ćemo sutra odigrati maksimalno koncentrisano, pokazati dobru igru i da ćemo uspeti da nastavimo sa dobrim rezultatima u regionalnom šampionatu - poručio je Jaramaz.

Meč između košarkaša Partizana i Zadra igra se sutra od 20 sati u hali "Aleksandar Nikolić" zbog zauzetosti Štark arene.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading