Pešić u svom stilu posle tesne pobede nad Zvezdom!

Autor:

Sport

23.01.2020

22:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Barselona su posle velike borbe savladali Crvenu zvezdu sa 86:82.

RepublikaFoto: Starsport
Svetislav Pešić

Trener španskog velikana Svetislav Pešić je kritikovao pad ekipe u drugoj deonici, u kojoj se Zvezda vratila u meč i rezultatski "plus".

- Počeli smo veoma dobro, bili smo koncentrisani, donosili smo dobre odluke u napadu i bili smo agresivni. Posle prve četvrtine vodili smo deset poena, 29:19 i tada nam se dogodilo isto kao u nekim ranijim utakmicama. Dok smo igrali izvrsno, počeli smo da tržimo dodavanja kao Medžik Džonson - izjavio je trofejni stručnjak.


- Tada smo u četiri minuta izgubili pet lopti i dali smo Zvezdi šansu da se vrati u meč. Još jednom smo pokazali da je veoma opasno potceniti bilo kog igrača ili tim. U čitavoj Evroligi svi timovi su na visokom nivou. Spremni su da se bore, a posebno protiv nas, u našoj dvorani. To bi trebalo da naučimo - rekao je on.

Pešić je rekao da je njegov tim dao Zvezdi šanse, koje je ona koristila.


- Igrali su izvrsnu košarku i imali su odličan protok lopte. Svi su bili iznenađeni, ali imali smo sreće da košarkaška utakmica traje četiri puta po deset minuta. Igrali smo veoma dobru odbranu, posebno Oriola i Abrines, i to u ključnim momentima meča.

- To je bio razlog zašto smo dobili poslednu četvrtinu i zašto smo završili utakmicu onako kako smo je počeli. Pobeda je uvek poztivna stvar, ali kao što sam rekao, ne postoji tim koji smeš da potceniš. A, posebno ne direktnog protivnika. To je veoma opasno na profesionalnom nivou, a posebno ako igraš u Evroligi. Znamo da svi misle da je potrebno samo da izađemo na teren i da pobedimo. A, to je nemoguće - poruka je "Karija" Pešića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading