(VIDEO) Ana Dabović poziva navijače: Bronzane "lavice" sa EP počinju bitku za Tokio!

Autor:

Sport

23.01.2020

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije će od šestog februara igrati kvalifikacioni turnir za plasman na Olimpijske igre.

RepublikaFoto: Starsport
Ana Dabović

Srbija i Beograd su uspeli da dobiju organizaciju kvalifikacionih turnira u muškoj i ženskoj konkurenciji, te će naši reprezentativci i reprezentativke imati podršku sa tribina u pokušaju da se domognu vize za Tokio.

Naše košarkašice će se od šestog februara boriti za odlazak u Japan, smeštene su u grupu zajedno sa selekcijama Nigerije, Mozambika i SAD.

Na prvu žreb deluje zastrašujuće, ali su Amerikanke kao prvakinje sveta obezbedile svoju vizu, pa će se izabranice Marine Maljković boriti za jedno od preostala dva mesta, što nas stavlja u dobru poziciju.


Turnir počinje šestog februara u dvorani "Aleksandar Nikolić", prvi meč naše košarkašice igraju u četvrtak od 20 časova protiv SAD, pre toga turnir otvaraju Nigerija i Mozambik u 17 časova.

KSS je na svom "Youtube" kanalu objavio video u kojem Ana Dabović poziva navijače da u što većem broju dođu u dvoranu "Pionir", pogledajte ga u nastavku.


Naše košarkašice su bez sumnje zaslužile maksimalnu podršku, pa neka tribine budu pune!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading