Makedonski mediji udarili na šampiona Srbije i Jadrana: ABA liga se plaši Crvene zvezde!

Autor:

Sport

22.01.2020

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je ABA liga preinačila prvobitnu odluku i usvojili žabu Crvene zvezde, šampion ABA lige zbog neodlaska u Podgoricu na meč protiv Budućnosti platiće kaznu od 15.000 evra, što se nikako nije svidelo komšijama iz Severne Makedonije!

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Naime, makedonski košarkaški portal "basketball.mk" piše o neravnopravnosti oko kažnjavanja klubova od strane ABA lige. O čemu je zapravo reč i šta je to nateralo Makedonce na pobunu?

Košarkaški klub MZT iz Skoplja, trenutno najbolji klub Severne Makedonije kažnjen je sa 15.000 evra zbog pljuvanja sudije na meču ABA 2 lige protiv Sutjeske.

Ono što njima nije jasno je kako to da Zvezda plaća istu kaznu kao i oni.

Makedonci podsećaju da Zvezda nije otišla na meč u Podgorici, pretila istupanjem iz ABA lige... kao i to da ako imate dobre kontakte sa čelnim ljudima odmah na vas gledaju drugačije.

- Laži su one koje nas pokušavaju uveriti da smo jednaki na ovom svetu, jer stvarnost kaže drugačije. Tako je u svim sferama postojanja ovde i u regionu, ali i šire. Niko to ne može osporiti - piše u tekstu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading