(VIDEO) Pomračenje sunca za Srbe na Floridi: Bjelica umalo heroj, Bogdan promašio šut za pobedu, Majami slavio protiv Sakramenta!

Autor:

Sport

21.01.2020

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Majami Hita pobedili su Sakramento Kingse sa 118:113 posle velikog preokreta i produžetka uz odlične partije naših reprezentativaca Nemanje Bjelice i Bogdana Bogdanovića. Nekadašnji igrač Crvene zvezde mogao je da postane heroj, ali...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fantastična partija, ali.... Nemanja Bjelica

Utakmica dvojice srpskih igrača mogle su da budu presudne za Sakramento na gostovanju na sunčanoj Floridi.

Bjelica i Bogdanović su odlično igrali od prve pa do poslednje četvrtine... Tokom prvih 10 minuta njih dvojica su bili zaslužni za poene gostiju, a taj trend nastavio se do samog kraja.

Jako bitne poene postigao je baš Bjelica na minut do kraja meča kada su gosti otišli na "plus pet". Ipak, uspeli su domaći da se vrate preko Dankana Robinsona koji je pogodio trojku na 18 sekundi do kraja utakmice.

Sakramento je imao napad koji se završio na najbolji mogući način. Nemanja Bjelica promašio je šut, ali je uhvatio ofanzivni skok i na sekund i osam desetinki do kraja doneo dva poena prednosti svojoj ekipi.

 

 

Ipak, ni tu nije bio kraj. Zaspala je očajna odbrana Sakramenta na presudnom napadu i dopustila Dragiću da doda pravo iz auta alej-up pas Benu Adebaju koji šalje meč u produžetak.

Imao je Bogdanović šut za pobedu, ali je ostao kratak i poslao meč u produžetak.

Kao presudan detalj ispostavila se trojka Kendrika Nana na minut do kraja nastavka koji je preokrenuo rezultat i poništio dve trojke Badija Hilda.

Pokušao je Bogdanović da izjednači i pošalje meč u drugi produžetak, ali ga je Džons izblokirao i potvrdio pobedu svog tima.

 

 

Bjelica je bio i najefikasniji kod Sakramenta sa 22 poena (8/13 iz igre), dok je Bogdan Bogdanović imao 14. Kod Majamija se istakao Nan sa 25, odnosno Džonson sa 22 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading