Reči legendarnog asa o Novici Veličkoviću: I pre se videlo da je veliki...

Autor: Predrag Vuković

Sport

19.01.2020

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Partizana Novica Veličković (33) čovek je sa najviše odigranih mečeva u crno-belom dresu. Kapiten je stigao na kotu 472 u subotu, na utakmici ABA lige protiv FMP u gostima (Partizan slavio sa 87:57), pa je za jedan meč prestigao dosadašnjeg rekordera Petra Božića (41). Novica je u karijeri sa matičnim klubom osvojio tri ABA prstena, pet puta je bio prvak Srbije, a četiri puta je podizao pehar Kupa Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Kecman

Njegov bivši saigrač Dušan Kecman (42), sada tim-menadžer u Partizanu, kaže za Srpski telegraf da je ovo dokaz koliko je Novica jak karakter, usput mu čestitajući na rekordu.

- I pre se videlo da je veliki, a ovo samo svedoči o njegovoj sjajnoj karijeri, koju je počeo u Partizanu. Izrastao je u vrhunskog igrača, pre svega, i čoveka. Tako mu se karijera namestila, da pri kraju karijere dođe u Partizan. Mada, ko zna, možda on odigra još dugo, uporan je on - kaže Kecman, koji je jedno vreme bio Veličkovićev saigrač.

Brojka od 472 meča će biti uvećana, tu nema dileme. Igraće Novica još...

- Do kraja sezone će premašiti tu cifru od 500 mečeva u Partizanu. Ima jaku želju i motivaciju da radi i napreduje. To ga je dovelo do vrhunskog nivoa, ne zaboravimo da je bio član Real Madrida, sve je jasno. Neke stvari su se dogodile, povreda ga je malo omela, ali bez sumnje, momak je pravi šampion - zaključio je Kecman.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading