Mega nije imala snage za iznenađenje, Kobs vodio Budućnost do pobede u Podgorici!

Autor:

Sport

18.01.2020

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši podgoričke Budućnosti pobedili su Megu Bemaks sa 90:76 u utakmici 16. kola ABA lige.

RepublikaFoto: Budućnost Voli
Budućnost - Mega Bemaks

Mega je fantastično počela ovu utakmicu, pošto su u prvoj četvrtini ubacili 26 poena i limitirali Budućnost na svega 17.

Simonović i Peri su odigrali ključne uloge u tim momentima i delovalo je kao da izabranici Dejana Milojevića zaista mogu da naprave veliko iznenađenje.

Zahvaljujući Džastinu Kobsu i Šonu Kilpatriku Budućnost je počela da igra sve bolje i bolje, pa su na poluvremenu imali zaostatak od svega 4 poena, kada je na semaforu stajalo 45:41 u korist beogradskog tima.

U nastavku se Mega dosta dobro držala. U nekoliko navarata su imali prednost veću od dva poseda, ali se u finalni kvartal ušlo sa dva poena u plusu u njihovu korist.

Upravo tada je podgorički tim dodao gas i zahvaljujući američkom jezgru uspeo da stigne do prednosti do sredine kvartala i onda da mirno privede utakmicu kraju, pa su rezultatom 90:76 zapisali 12. trijumf u ABA ligi i održali su korak za Partizanom koji je nešto ranije pobedio FMP.

Džastin Kobs je imao 24 poena i bio je najefikasniji, dok je na drugoj strani prednjačio Marko Simonović sa 23 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading