Saopštenje FMP-a pred Partizan!

Autor:

Sport

17.01.2020

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FMP ove subote od 19 časova dočekuje Partizan, a ekipa iz Železnika se tim povodom oglasila na svom zvaničnom sajtu gde je istakla da organizovanog ulaska navijača neće biti.

RepublikaFoto: KK FMP
FMP dočekuje Partizan

Saopštenje prenosimo u celosti:

- KK FMP obaveštava sve zainteresovane da će ulaz na utakmicu 16. kola ABA lige između KK FMP i KK Partizan NIS, biti omogućen samo vlasnicima sezonskih ulaznica našeg kluba, kao i licima koja se budu našla na spisku organizatora utakmice.

Utakmica 16. kola ligaškog dela regionalne lige, na programu je u subotu 18.01.2020. godine od 19.00 časova u dvorani "FMP Arena" u Železniku.

Klub takođe podseća da u skladu sa propozicijama ABA lige, nema "organizovanog dolaska gostujućih navijača", a poštujući reciprocitet nakon utakmice u kojoj je KK Partzan NIS bio domaćin 02.11.2019. godine, osim takmičarskoj ekipi, ulazak u dvoranu biće omogućen tačno određenom broju službenih licu gostujućeg kluba, kao što je to bio slučaj pred utakmicu 5. kola ABA lige, koja je odigrana u dvorani "Aleksandar Nikolić", u kojoj je KK Partizan NIS bio organizator i domaćin.

Ovom odlukom, poštujući sve propozicije lige u kojoj učestvujemo, želimo da omogućimo sportski ambijent za odigravanje utakmice, koja je na programu u subotu u 19.00 časova- ističe se na sajtu FMP-a.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading