Bez konkurencije: Decembar je u crveno-belom taboru obeležio ON!

Autor:

Sport

17.01.2020

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda broji sitno do utakmice s Albom, kada će imati šansu da se vrati na pobednički kolosek u Evroligi. Zvezdin uspon u formi doneo je šest evropskih pobeda u osam utakmica pod komandom Dragana Šakote, a pred kraj 2019. godine ubeležene su tri uzastopne pobede nad Olimpijakosom, Primorskom i Zenitom u Kazanju.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Timske pobede, pokrivene snažnom odbranom izabranika Dragana Šakote iznedrile su pojedinačne heroje. Jedan od njih je Lorenzo Braun koji je po svemu sudeći postao jedan od miljenika navijača.

Plejmejker crveno-belih je treći put uzastopno u glasanju zvezdaša na društvenim mrežama izabran za najboljeg igrača meseca.

On je kao nagradu od partnera Crvene zvezde svetski poznatog brenda Najki dobio nagradu u vidu duksa i popularnog modela zimskih cipela.

Braun u razgovoru za klupski sajt nije želeo sebe da ističe u prvi plan, potencirao je timsku igru Zvezde i podršku navijača koja je bila bitan faktor u velikoj seriji od sedam uzastopnih pobeda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading