Makabi obradovao Zvezdu: Ponos Izraela savladao "manekene" , Micov i Nedović solidni!

Autor:

Sport

16.01.2020

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 20. kolu košarkaške Evrolige, igrači Makabija savladali su Olimpiju iz Milana u Tel Avivu rezultatom 69:63 (15:21, 16:11, 21:16, 17:15).

RepublikaFoto: Euroleague.net
Tajler Dorsi

Serijom 8:0 gost je od samog početka nametnuo svoj ritam igre i ubrzo stekao veliku prednost u Tel Avivu, da bi na kraju prve deonice ona iznosila šest poena - 21:15.

U dosta neefikasnoj drugoj četvrtini, Makabi je ipak uspeo da se vrati u igru, pa se na poluvreme otišlo minimalnim vođstvom Milana - 32:31.

Treća četvrtina donela nam je potpuni preokret u režiji "Ponosa Izraela", Makabi je u jednom trenutku uspeo da stigne i do devet poena prednosti, ali se pred poslednju deonicu morao zadovoljiti sa četiri - 52:48.

Približili su se gosti već na startu odlučujuće četvrtine, ali se Makabi ekspresno odlepio na bezbednu razliku i tako osigurao veoma bitnu pobedu pred svojim navijačima - 69:63.

Domaćin je na krilima Skotija Vilbekina (22 p) i Otela Hantera (14 p, 14 skokova) stigao do pobede nad Milanom u kojem su zapažene role imali srpski internacionalci.


Nemanja Nedović je za nešto više od 11 minuta postigao 10 poena, dok je Vladimir Micov za 27 minuta postigao osam poena i upisao pet skokova i dve asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading