Ne želi da rizikuje: Lamelo Bol doneo važnu odluku u Australiji!

Autor:

Sport

16.01.2020

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat Lonza Bola, Lamelo neće više igrati za Ilavara Hokse u australijskoj ligi zbog povrede stopala. Ovaj košarkaš je inače u konkurenciji da bude izabran sa prvog mesta na draftu 2020. godine. Igrač koji je deo karijere proveo i u Litvaniji u ekipi Vitautasa je u Ilavara Hoksima igrao 12 utakmica. Beležio je prosečno 17 poena uz šut iz igre od 37 odsto, a imao je i 7,4 skoka i 6,7 asistencija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lamelo Bol

Ipak 18-godišnji Bol je povredio stopalo zbog čega više neće igrati u australijskoj ligi koja se završava u februaru.

- Melovo stopalo je potpuno zdravo, ali doktor kluba ima pravilo da ako je neko povređen šest nedelja, mora još šest nedelja da miruje i da se oporavlja - rekao je Bolov agent dodavši da će Lamelo uskoro početi sa treninzima.

Inače Lamelo je među kandidatima za najvišeg pika na draftu ove godine, tako da i nije iznenađenje da je odlučio da ne igra do kraja sezone u Australiji kako ne bi rizikovao novu povredu.

Američki skauti smatraju Bola za jednog od talentovanijih igrača koji će se pojaviti na draftu, međutim malo njih ga je gledalo dok je igrao u Austraiji. Takođe postoje brige oko toga koliko bi dobru odbranu mogao da igra protiv NBA igrača, a brine i njegova radna etika kao i mešanje njegovog oca Lavara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading