"Kako znamo i umemo moramo da vratimo energiju!"

Autor:

Sport

16.01.2020

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota izjavio je da njegov tim mora da vrati snagu i energiju pred meč sa Albom u 20. kolu Evrolige.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Šakota

Crveno-beli su sinoć poraženi od Žalgirisa 76:70 na domaćem parketu i prekinuli seriju od četri pobede u nizu.

- Igramo protiv ekipe koja ima dobro poznat način igre, a to je tranzicija, mnogo kontri, šuteva. Ne smemo da zaboravimo da nas je sa tim stilom igre Alba potpuno nadigrala u Berlinu. Moraćemo brzo da vratimo energiju i da se oporavimo kako znamo i umemo. Sa druge strane, Alba pokazuje po poslednjim utakmicama da je u dobroj formi, igraju dugo zajedno i imaju iskusnog trenera (Garsija Aito) koji je postavio svoj sistem, u kome ovi igrači igraju već nekoliko sezon- rekao je Šakota za klupski sajt.

Prvotimac crveno-belih Ognjen Dobrić kaže da će podrška navijača imati veliku ulogu u sutrašnjem meču.


- Imali smo sjajnu podršku sa tribina u sredu uveče i ona će nam biti još važnija u petak protiv Albe, jer se mnogo trošimo ove nedelje u ovom ritmu utakmica. Kada se na to dodaju i brojne povrede…Međutim, verujemo da možemo brzo da se osvežimo koliko-toliko oporavimo i pripremimo za ekipu koja igra potpuno drugačije od Žalgirisa. Igraju izuzetno brzo, sa najvećim brojem poseda, šuteva i kontranapada. To znači da moramo da kontrolišemo dešavanja na parketu, da ih usporimo, da odigramo čvrsto i pametno u odbrani- rekao je Dobrić.

Meč između košarkaša Crvene zvezde i Albe igra se ovog petka od 19 sati u "Štark areni".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading