Zvezdina rapsodija: Crveno-beli laganom stotkom srušili Megu na Novom Beogradu!

Autor:

Sport

13.01.2020

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde su ubedljivo savladali ekipu Mega Bemaksa rezultatom 103:85 u hali "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu u okviru 15. kola regionalne ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Mega Bemaks - Crvena zvezda

Zvezda je dobro počela i vezala sedam poena, na to je Mega imala odgovor i uspela čak da preuzme vođstvo u prvom delu igre, međutim, crveno-beli su u finišu uspeli da prvu četvrtinu reše u svoju korist 20:18.

Mega je igrala veoma dobro u  prvih 12,13 minuta. Uspevali su izabranici Vladana Milojevića da maksimalno muče Zvezdu i da budu na korak od njih ili čak u vođstvu, međutim od polovine drugog perioda igre se stvari menjaju u korist aktuelnog šampiona. Zvezda je dobila prvo poluvreme rezultatom 49:43.

Utakmica se igrala u dobrom tempu sa dosta postignutih poena, pogađali su u Zvezdi sa linije 6,75 Dženkins, Beron, Lazić i Simanić... Na kraju treće četvrtine Zvezda sre mogla pohvaliti brojkom od 10 postignutih trojki, čemu Mega nije mogla da parira. Crveno-beli su imali više raspoloženih košarkaša dok je u redovima Mege dominirao Peri.

RepublikaFoto: Starsport

Nije imala Mega mnogo šansi ni u poslednjem periodu, kao ni u čitavom meču, Zvezda je sa lakoćom kontrolisala stvari na terenu. Veliki broj promašaja su imali domaći, dok su crveno-beli dominirali sa distance.

U redovima poraženih najefikasniji je bio Kendrik Peri koji je postigao neverovatnih 31 poen, Simonović je dodao 18. U pobedničkom timu su Dženkins i Beron postigli po 17 poena, dok je Panter dodao 13.

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading