Oštro saopštenje Budućnosti: Sprečićemo dalje plasiranje neistina...

Autor:

Sport

13.01.2020

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon poraza od Krke u okviru 15. kola ABA lige spekulisalo se da će Budućnost smeniti trenera Petra Mijovića. Klub iz Podgorice se oglasio saopštenjem, u kojem je naglašeno da mladi stručnjak ima punu podršku uprave.

RepublikaFoto: KK Budućnost Voli
Petar Mijović

– U svetlu zlonamernih insinuacija, medijskih plasiranja koje stvaraju pogrešnu sliku o odnosima u našem klubu, ovom prilikom ističemo da trener Petar Mijović ima punu podršku uprave.

Klub se suočava sa rezultatskom krizom, a ambijent dodatno otežavaju tekstovi kojim se negativno utiče na međusobne odnose i godinama brižljivo građeno poverenje i međusobno uvažavanje. Iz tog razloga, smatramo da će naše obraćanje i podrška koju nedvosmisleno izražavamo treneru Mijoviću otkloniti sve sumnje i sprečiti dalje plasiranje neistina.

Budućnost funkcioniše na transparentan način, čuvajući osećaj pripadnosti i zajedništva u svom timu i stručnom štabu i neće se baviti daljim polemikama. Naš fokus je usmeren na adekvatnu pripremu u susret narednim utakmicama i što bolju igru u daljem toku sezone, stoji u saopštenju KK Budućnost iz Podgorice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading