(VIDEO) Lejkersi bolji od Mavsa: Sjajni Bobi do dabl-dabla za 10 minuta, besni Dončić pocepao svoj dres!

Autor:

Sport

11.01.2020

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Los Anđeles Lejkersi su rezulatom 129:114 pobedili Dalas Maverikse, uz sjajnu partiju srpskog asa Bobana Marjanovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boban Marjanović

Lebron Džejms i Kajl Kuzma imali su sjajno veče i rastužili sve prisutne u Amerikan Erlajns centru, pa su Lejkersi u prvoj četvrtini ubacili 45 poena.

Već tada su imali +18 i bilo je jasno da je utakmica manje-više rešena, da bi do poluvremena svoje vođstvo dodatno učvrstili i na pauzu se otišlo sa 21 poenom u korist "Jezeraša".

Dončić je bio frustriran i prvo poluvreme završio sa pocepanim dresom, a to je mladi slovenački košarkaš uradio sam posle nekih šuteva koji jednostavno nisu hteli u koš.

 

 

U drugom poluvremenu, meč je bio nešto mirniji. Mavsi su uspeli malo da ublaže taj poraz, koji je na kraju bio sa podnošljivih 15 razlike. Dončić je ovaj susret završio sa 25 poena, 10 skokova i 7 asistencija, na samo korak od tripl dabla.

Tim Hardavej je imao 22, Set Kari 16, a Boban Marjanović postigao je 14 poena uz 12 skokova.

Finiks Sansi su na domaćem terenu pobedili Orlando rezultatom 98:94 u jednoj interesantnoj i vrlo uzbudljivoj utakmici. Devin Buker je ponovo bio sjajan sa 24 poena, Keli Ubre je imao 22 uz 9 skokova, a povratnik Ejton 13 uz takođe 9 skokova.

Na drugoj strani, evropski igrači su još jednom predvodili Medžik. Evan Furnije postigao je 28 poena, dok je Nikola Vučević ima 18 uz 13 skokova.

Nju Orleans Pelikansi su kao gosti pobedili Njujork Nikse.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading