EKSKLUZIVNO, LEGENDA SVETSKOG FUDBALA O LJUBAVI PREMA CRNO-BELIMA! ŠVAJNI: Bodrim Partizan dok Ana kod kuće čuva decu

Autor:

Sport

10.01.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odande si odakle ti je žena ili, u slučaju Bastijana Švajnštajgera (35), navijaš za klub za koji navija i tvoja lepša polovina. Slavni nemački fudbaler ponovo je iz srca bodrio košarkaše Partizana u Beogradu u društvu Marka Ivanovića, rođenog brata svoje supruge Ane (32) i tasta Miroslava, i doneo im sreću protiv slavnog Virtusa, koji je demoliran rezultatom 99:81.

RepublikaFoto: Starsport
Uživali... Švajnštajger sa tastom Miroslavom i šurakom Markom

PORODIČNE JASLICE

Kao i prethodnih sezona kada je dve utakmice gledao uživo u Pioniru, Švajni je i ovaj put sedeo tik uz parket, ali Štark arene. U ekskluzivnom razgovoru za Srpski telegraf posle meča otkrio je odakle tolika ljubav prema crno-belima.

 

- Kad god sam u Beogradu, dođem na utakmicu i navijam. Već tradicionalno mi društvo pravi Anin brat. Došla bi i ona da navija za svoj klub, ali morala je da ostane kod kuće i da čuva decu. Ipak, sada imamo bebu - istakao je Bastijan.

 

 

 

Isti slučaj kao u porodici Švajnštajger je i u domu Ivanovića. Anin brat i njegova supruga Dragana, ćerka treće Zvezdine zvezde Dragana Džajića, postali su roditelji pre nepunih mesec dana, ali je i on, poput zeta, uspeo da se izvuče iz kuće na nekoliko sati i uživa u pobedi "parnog valjka".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Strolling with my boys ☀? ?‍?‍?‍?#twoundertwo #boymom

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Sep 14, 2019 at 12:14pm PDT

 

PONOSAN NA DRES

Švajnštajger, koji je slavu stekao u dresu minhenskog Bajerna i reprezentacije Nemačke, sa kojom je bio prvak sveta 2014, ne krije da su mu Partizan i "Grobari" prirasli za srce. Zbog toga je pre tri godine od sadašnjeg kapitena Novice Veličkovića ponosno primio crno-beli dres sa svojim prezimenom i brojem 31 na leđima.

Foto: Starsport

- Partizan je opet pobedio na krilima podrške sa tribina. "Grobari" su ponovo napravili paklenu atmosferu, zaista uživam u ambijentu koji prave navijači - završio je Švajni na brzinu razgovor za naš list, kao da nam poručuje da žuri kući kod Ane i sinova.

 

 

RepublikaFoto: Starsport
Vetar u leđa: Navijači nosili crno-bele do ubedljive pobede nad Teodosićevom ekipom

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading