Zvezda bez petorice protiv ASVEL-a!

Autor:

Sport

09.01.2020

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda se odrekla usluga Mohameda Fajea i Derika Brauna za mečeve Evrolige, ali još tri igrača nisu u pogonu za meč sa ASVEL-om.

RepublikaFoto: Starsport
Dženkins je jedan od odsutnih

Crveno-beli su u seriji od tri pobede i trijumfom nad Francuzima bi se našli na mestu koje sigurno vodi u Top 8, ali na ovom meču neće biti još trojice igrača.

Filip Čović je povređen, Čarls Dženkins neće biti sa timom zbog porodičnih problema, a Džejms Gist je i dalje van tima.

- Imaćemo problem sa drugim plejmejkerom neko vreme. Filip Čović nije trenirao neko vreme, Čarls još uvek nije tu. Pronalazimo i neka druga rešenja u napadu, ali nikada se ne zna, kako će na primer reagovati ASVEL nakon dva poraza. Najjača su ekipa Francuske, imaju karakter, trener nije bio tu zbog bolesti dve utakmice i sigurno će reagovat - izjavio je Dragan Šakota u najavi utakmice.

ASVEL je jedna od najboljih ekipa Evrolige na svom terenu, gde imaju skor 7-2, a trener crveno-belih zna koje su jake strane ovog tima.

- Fizički su izuzetno snažna ekipa. U svakom duelu, od plejmejkera do centra, sve je bilo u kontaktu, koristili su veliku energiju, često se menja petorka. Na kraju taj prvi meč u Beogradu i zavšili su na taj način sa dve blokade, skokovima - dodao je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading