Đorđević: Partizan i finansijski ide ka Evroligi!

Autor:

Sport

08.01.2020

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji selektor reprezentacije Srbije i košarkaš Partizana Aleksandar Đorđević istakao je pred meč sa Partizanom na startu Top 16 faze Evrokupa da su ambicije ovog kluba jasno vidljive.

RepublikaFoto: Starsport
Jasno mu je gde dolazi

- Takav je ritam da čim se završi prethodna utakmica da se odmah razmišlja o sledećoj. Ovo je najvažnija u top 16 fazi. Partizan je ekipa i klub koji raste i koji svojim čak i finansijskim moćima pokazuje da želi korak napred, ka Evroligi - rekao je Đorđević, a prenosi Partizan TV.

On je naglasio da mu je jasno šta može da očekuje u Beogradu.

- Znamo šta nas čeka, znamo da će biti jako teška utakmica. Partizan je izvanredna ekipa, atletski spremna, imaju mnogo igrača koji sa loptom znaju sve. Moramo da budemo jako dobri.

Đorđević se na kraju prisetio svojih dana u crno-belom.

- Uvek je fantastično kada se čovek vrati u svoj grad, kada dođeši pred veličinu koja nas je učila ne samo sportskim manirima i kulturi, već i životu. Mene za ovaj klub vezuju fantastične emocije, od dečaka sam izrastao u čoveka i naučio sam da taj čovek mora da ima određene principe. Zauvek ću biti zahvalan Partizanu koji mi je mnogo dao - zaključio je Sale.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading