Veličković: Srpski Virtus pada pred 15.000 Grobara!

Autor: T. Petković

Sport

08.01.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijao je Evrokup košarkašima Partizana u dosadašnjem delu takmičenja, ali sad sledi nastavak i daleko ozbiljnije ekipe, sa kojima će crno-beli morati da potvrde ulogu blagog favorita za najviše mesto. Ekipa Virtusa iz Bolonje doći će na megdan igračima "parnog valjka", sa kojima će 8. januara (Sport klub 1, 20.00) odigrati prvi meč G grupe TOP 16 timova.

RepublikaFoto: Starsport
Novica Veličković

Da se u Partizanu niko ne boji ekipe Aleksandra Đorđevića, čije su glavne poluge dvojica Srba Miloš Teodosić i Stefan Marković, svedoče i reči kapitena Novice Veličković, koji smatra da italijanski tim mora pasti u grotlu Arene.

- Virtus je veliki klub. Dovođenjem Tea i Stefana porasle su im ambicije, žele da napadnu Evrokup i osvoje šampionat u Italiji. Dobra ekipa, prvi su bili u svojoj grupi. Kao favoriti dolaze, ali igraće u Beogradu, u Areni pred 15.000 naših ljudi. Nećemo nikome dati da se naigra u Beogradu. Idemo na pobedu. Dokazali smo da protiv dobrih ekipa znamo da odigramo dobro. Čeka nas dobra utakmica - rekao je Veličković.

U svom stilu, ali sa više opreza, trener crno-belih Andrea Trinkijeri se obratio povodom utakmice sa Virtusom i izneo da će ovo biti najveći ispit za Partizan do sada.

- Rival je fantastičan. Ima tu mnogo priča Virtus-Partizan: Danilović, Sale... Najteži rival do sada. Fantastično igraju, imaju najboljeg igrača Evrope, sa Evroligom, ne bez Evrolige. Da kažem ovako: za Božić sa porodicom, a dan posle sa Partizanom. To nam treba. Ja sam veliki fan Tea. Ako neko želi da gleda košarku, neka gleda Tea. Sale je napravio fantastičan posao. Peglaju u Italiji, peglaju u Evropi - u svom stilu će Trinkijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading